Agenten til Donny van de Beek angrer

0
809
Godt tips: Ikke ring agenten din. (foto. van de beek, twitter)

Den tidligere Ajax-spilleren var hele veien ment å ende hos Real Madrid. Så smalt virus nr. 19, og planene hos Zidane ble stablet om. Først i september ble det klart at det ble Old Trafford på Donny-boy. Noen uker senere sitter en agent mektig irritert på vegne av klienten sin.

Vi tviler på at van de Beek selv klager. 23-åringen er en fighter, og kommer lojalt til å presse på til han blir det naturlige valget i startelleveren hos United. Det var i kampen mot Brighton at agenten hans begynte å rive av seg håret.

Les: Serie A kaller på Joshua King

-En innbytter! Jeg liker det ikke i det hele tatt. Jeg kunne ikke ha gjort det selv, innbytte med fire minutter igjen å spille. Da hadde det vært bedre å la meg sitte, hyler agent Sjaak Swart til VoetbalPrimeur.

Etter at Van de Beek sto for det ene United-lyspunktet med scoring i sesongpremieren mot Crystal Palace, trodde vel agenten at klienten var selvskreven med fra start. Det har så langt blitt to av tre kamper fra benken.

Les på Popidol: Bruce Springsteen slipper «Ghosts» andre låt ut fra albumet «Letter To You»

Vi tenker Solskjær lar van de Beek spille seg inn uten å måtte bære hele ansvaret gjennom nitti minutter. Dette burde være ren logikk, selv for en agent.

Les på Sporten: Douglas Costa nekter overgang til Premier League

No posts to display