Arsenal avviser milliardbud fra Daniel Ek

0
531
far og sønn Kroenke

Arsenal har avvist et konkret tilbud fra Spotify-grunnlegger Daniel Ek, som ønsket å kjøpe klubben og gi fans innflytelse i ledelsen. – Spotify-grunnlegger Daniel Ek har tidligere sagt at han gjerne vil kjøpe Arsenal, og det har han tilsynelatende tatt ganske seriøst.

Ek skriver på Twitter at han har kommet med et konkret tilbud, som imidlertid har blitt avvist av Arsenal-direktør Josh Kroenke.

Les: Steven Gerrard kommer ikke til å skuffe Liverpool

  • Det var feil rykter i dag som sa at jeg ikke har gitt et tilbud til Arsenal. Jeg tror det er viktig å rette opp ryktet, skriver Ek.
  • Denne uken ble det gitt et tilbud til både Josh Kroenke og bankfolkene deres, som inkluderte faneierskap, representasjon i styret og en gylden andel for supporterne.
  • De svarte at de ikke trengte pengene. Jeg respekterer deres beslutning, men er fortsatt interessert og tilgjengelig hvis denne situasjonen endres.

I følge Sky Sports var Eks bud 20 milliarder kroner.

Fans har vist misnøye med Kroenke-familien etter at Arsenal gikk med på planene for Super League, som som du vet ble droppet veldig raskt.

Les på Sporten: Douglas Costa har vunnet ligaen hver eneste sesong elleve år på rad

Daniel Ek hadde alliert seg med klubblegendene Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp i håp om å kjøpe Arsenal, som denne gangen ikke vil bli til noe.

No posts to display