Brendan Rodgers ønsker seg ny jobb

0
653

Brendan Rodgers vil avvise enhver tilnærming fra Newcastles saudiarabiske eiere for å bli deres nye manager. Newcastle er ventet å kvitte seg med nåværende manager Steve Bruce som ligger på nedrykksplass. Brendan Rodgers er en av mange navn som har blitt koblet til jobben. Men Daily Mail skriver at han ikke er interessert i Newcastle-jobben, da Leicester-sjefen har store ambisjoner å ta over etter Guardiola i Manchester City om 18 måneder.

LES OGSÅ: Sterling utelukker ikke klubbytte

Kilder har bekreftet at Leicester -sjefen vil stå på en liste for å etterfølge Guardiola etter neste sesong. Han har beundrere på Etihad og ble diskutert som erstatning for Roberto Mancini i 2013.

Nord -ireren vant FA -cupen forrige sesong, men sies å være uenige i noen avgjørelser i Leicester, spesielt angående nye spillere. Sportsmail skriver også at kona hans er opptatt av å komme tilbake til Nordvest-England.

SPORTEN: Liverpool taper kampen mot Newcastle

City tenker allerede på mannen som skal komme inn etter Guardiola, som planlegger å slutte når kontrakten hans utløper sommeren 2023.

De er klar over at klubben trenger enten en manager med et stort navn eller en enestående trener for å dekke opp etter tapet av spanjolen. De mener Rodgers, er passer svært godt i den siste kategorien.

No posts to display