Diego Jota blir Liverpools nye angrepsvåpen

0
715
(foto: jota, twitter)

Den portugisiske landslagsspilleren ble hentet av Nuno Santo til Wolverhampton i 2017. Her skulle det jobbes! Tre år senere har managerens prosjekt resultert i en solid posisjon i verdens tøffeste liga – godt hjulpet av Jota. Nå takker 23-åringen for turen, og skal følge Liverpool inn i stjernehimmelen.

Dette var allerede en stor uke for de røde. På fredag viste Thiago Alcantara seg endelig frem i Liverpool-drakt, ifølge Goal venter det mer for Liverpool-supporterne.

Goal hevder det er enighet om Jota-overgang verdt opp mot 525 millioner kroner. 131 kamper med 44 scoringer hos ulvene skal etterfølges av fem år på anfield med alle mulighetene dette vil bringe for den portugisiske angrepsspilleren.

Les: Hele Liverpool feirer: Thiago Alcantara har landet!

Ifølge Goals kilde blir overgangssummen nedbetalt over tid, der minst 480 millioner er garantert. Hvordan Liverpool har fått til dette, forklarer Goal med at 18-åringen Ki-Jana Hoever sendes til Wolverhampton.

Jota skal være spillertypen Jürgen Klopp digger: Ekstrem arbeidskapasitet, målbevisst og med fleksibiliteten til å bli sendt dit Liverpool trenger ham i angrepet.

Les på Sporten: Ingen skal lure Solskjær til å ende opp som José Mourinho

No posts to display