ESPN: Manchester United slipper Andreas Pereira for 120 millioner

0
476
Pereira.

Det begynner å bli en stund siden Pereira bar United-drakt på kamparenaen. På utleie til brasilianske Flamengo siden august, har 26-åringen «gått glipp av» en kaotisk sesong hos moderklubben. er det opp til Pereira, blir det ingen retur til balløya etter avsluttet leieopphold.

Pereira har med sine 75 kamper (4 scoringer) for United siden 2014, skjønt at hans tid på Old Trafford aldri kom. Nå har riktignok en spiller som Diogo Dalot fått en ny vår under Ralf Rangnick, men for Pereira er toget gått for hans del.

Les: David Moyes: -Du trenger en enorm sum penger

Ifølge ESPNs kilder er Manchester United i samtaler med Flamengo om å gjøre Pereiras låneavtale om til en permanent overgang. Den brasilanske klubben skal ha sendt over et bud til Manchester på 6,7 millioner pund, men dette ble høflig avslått. Nå er altså partene i gang for å kompromisse seg til en løsning.

Pereira har imponert hos Flamengo, ifølge ESPNs kilde er Manchester United nær ved å akseptere et bud fra den brasilianske klubben på rundt 10 millioner pund pluss sell-on clause.

Les på Sporten: Nøkkelen til verdensdominans er Messi, Ronaldo, Neymar og Zinedine Zidane

5 scoringer på 25 Flamengo-kamper viser at Pereira har funnet veien videre.

No posts to display