Fra Europas største rebell-klubb til Premier League som yngste trener ever

0
228
Fabin Hürzeler på plass for å "rock the boat" på balløya. (foto: Brighton)

Graham Potter skal ha vært i samtaler med klubben han sist hadde sportslig suksess med. Stinn av penger etter å ha fått sparken hos Chelsea forrige sesong, står Potter fortsatt uten jobb. På lørdag ble det klart Mr. Potter ikke er den utvalgte etter at Roberto de Zerbi forsvant fra Brighton. Nå dreier det seg om en komet av en trener som så vidt har rukket å feire bursdag med tretti lys på kaken.

Når du er trener for kultklubben St. Pauli, er du litt rebell. Nå skal 31-åringen fortsette suksessen til Graham Potter og Roberto de Zerbi.

ENGELSKE KLUBBER: Ronaldo har pekt på Liverpool-stjernen han trenger for å skinne

Fabian Hürzler har den siste ukene vært varlet på vei inn som neste Brighton-trener, på lørdag klappes 31-åringen inn som yngste permanente Premier League-trener ever.

Brightons styreleder Tony Bloom er svært fornøyd med signeringen.

– Fra starten av prosessen med å finne en ny hovedtrener har Fabian alltid vært en klar favoritt som har fanget vår oppmerksomhet med jobben han har gjort i St. Pauli de siste 18 månedene. Spillestilen hans samsvarer med måten vi ønsker å spille på, og jeg er sikker på at fansen vår kan sette pris på og nyte det, sier Bloom til klubbens hjemmeside.

LES: Manchester United holder overraskende ytterdøra åpen for Matthijs de Ligt

Er det noe Brighton-ledelsen har vist de virkelig har teft på, så er det valg av trenere. Vi gleder oss!

No posts to display