Henter Conte foran nesa på United

0
561
il dirigente. (foto: inter, twitter)

Tottenham-styret føler seg selvsikre på å overbevise Antonio Conte og utnevne ham som ny manager for å erstatte Nuno Espirito Santo, som fikk sparken tidligere i dag. Den portugisiske manageren fikk bare 17 kamper som sjef for Harry Kane & Co.

Les mer om sparkingen av Nuno

Transfer-guru Fabrizio Romano melder at Antonio Conte er klar til å akseptere tilbudet fra Tottenham. Samtaler pågår og skal være i sluttfasen, lønn og langtidskontrakt diskutert, og han virker overbevist om å takke ja. Antonio Conte som er fortiden uten klubb ber om en klar plan for neste overgangsvindu og en langtidskontrakt. Spurs-direktør Paratici er villig til å innfri alle krav fra italieneren. Forhandlingene skal fortsette de neste timene for å fullføre avtalen med Conte.

SISTE: Donny Van De Beeks Manchester United-mareritt nærmer seg slutten

Ole Gunnar Solskjær fikk en pustepause etter seieren i helga mot nettopp Tottenham. Og flere har spekulert i at Conte er den heteste kandidaten til å ta over etter nordmannen på Old Trafford. Nå ser det ut til at Tottenham har plukket opp ryktene og handler raskt for å sikre seg Conte, mens Ole fortsatt styrer skuta i Manchester.

No posts to display