Hva med et spektakulært Diego Costa comeback i Premier League?

0
760

Da Diego Costa og Ateltico Madrid ble enige i 2020 om at de skulle terminere kontrakten, forventet flere at Costa skulle trekke seg tilbake. Så kom linken til Benfica, før det ble signering for brasilianske Atletico Mineiro i august 2020. Her har senterforwarden fått en en skikkelig revitalisering. På mandag kom bekreftelsen på at noe større er i gjære.

Costa hadde kontrakt med Mineiro til desember 2022, men har valgt å trekke seg (hadde sikkert bakt inn en klausul med muligheten).

Les: Kristoffer Ajer kan ende opp som lagkompis med en av Premier Leagues store ballmagikere

-I dag sier jeg formelt farvel til Atletico (Mineiro). Jeg vi gjerne takke alle fans for den støtte og kjærliget jeg har fått fra dag én. Mange takk for at jeg fikk være med på barndomsdrømmen om å spille brasiliansk fotball og vinne titler, skriver Costa på Instagram.

Dette kommer etter at Costa leverte 5 scoringer på 19 kamper i sesongen Atletico Mineiro hentet inn trofeet i seriemesterskapet og cupen.

Forrige uke kom rykter fra brasiliansk media om at Mikel Artetas menn hadde tatt turen for å diskutere muligheter med Costa, dette ble forsterket da Mineiro-direktør Rodrigo Caetano bekreftet at Costa ønsket å komme seg videre. På mandag kom altså bekreftelsen på at 33-åringen har gjort seg tilgjengelig for en snarlig overgang til Premier League.

Costa har ikke spilt i Premier League på over fire år, men har både hos Atletico Madrid og senest hos Mineiro vist at han fortsatt leverer.

Les: ESPN: Ny vending i Martial-saken

Med Aubameyang på en sannsynlig exit, har Arsenal en offensiv utfordring som må løses i januar. Oppsiden med å hente Diego Costa kan være større enn kostnaden. Diego Costa er hvertfall good to go.

No posts to display