Italiensk fotballvillmann i forhandlinger med Tottenham

0
567
Gennaro Gattuso snakker med en kar med pannebånd og oppsatt hår.

For 20 år siden hentet Carlo Ancelotti Gennaro Gattuso til AC Milan og han syntes det var fantastisk med en spiller som så helt uten bremser og tanke på konsekvens gikk 100 % inn i enhver situasjon. – Denne råskapen har hat tatt med gjorde at Ancelotti kunne trekke en annen italiensk legende lengre ned på midtbanen og skape en storhet som Milano klubben søker å gjenskape den dag i dag.

Ancelotti sin konstellasjon var svært fruktbar spesielt sesongen 2002/2003. Midtbanen og laget fungerte svært godt, og det endte opp med seier i Champions League etter at Juventus ble beseiret på Old Trafford. I tillegg til Champions League-troféet, kunne Gattuso noen dager senere feire seieren over Roma i finalen i den italienske cupen.

Les: Da kan du planlegge Premier League-festen 2021/22

Sesongen etter fortsatte i samme spor. Porto ble beseiret i den europeiske supercupen, og sesongen endte til slutt med seriegull. Gattusos første og foreløpig eneste Scudetto.

Gennaro Gattuso er fortsatt Gennaro Gattuso selv etter han ble manager. Han kan være riktig til å blåse i gang Tottenham og ironisk nok, en perfekt leder for Gareth Bale som etter alle solemerker er på vei tilbake til Real Madrid.

Flaks at Tottenham holder til i Nord-London og ikke de «finere» delene av byen. Styreleder Daniel Levy har startet forhandlinger med bråkebøtte, fotballvillmann og den tidvise geniale manageren en mer «posh» fotballeder ville sette teen i halsen.

Gattuso må være manager nummer fire eller fem som Tottenham prøver å rekruttere etter de sparket Jose Mourinho, nå sist var tidligere Roma trener Paulo Fonseca varslet på vei inn til Tottenham, nå har noen såkalte skattemessige teknikaliteter spent bein på partene.

Manageren som rev i stykker kontrakten med Fiorentina etter 23 dager er inne i varmen hos Daniel Levy. – Hvem vet, kan tenkes Tottenham lander en meget underholdende sjef.

Les på Sporten: Vincent Kompany har fikset seg midtstopper fra Premier League

No posts to display