Leeds henter Vålerenga-keeper Kristoffer Kleasson

0
972
Kristoffer Klaesson

Det er helt klart en stor dag får den 20 år gamle Vålerenga-keeperen Kristoffer Kleasson som nå får spille får Leeds som ikke bare er tilbake i Premier League, de er en fanfavoritt i Norge og de har en meget spennende manager i Marcelo Bielsa.

De siste årene har Leeds fulgt nøye med på Kleasson sin progresjon og nå bestemte de seg for at det var tiden for en overgang. – Foreløpig vet vi ikke hva Leeds har betalt Vålerenga, men Transfermarkt har satt verdien til 20 millioner kroner.

Les: Benitez gjør det eneste rette: Seamus Coleman har ingen planer om å forlate Goodison Park

Klaesson debuterte for Vålerenga i juni 2019 og har spilt totalt 57 kamper for klubben siden den gang. 20-åringen har også gjort 38 ungdomslandskamper for Norge fra U15 opp til U21-nivå. Nå skal han konkurrere med Illan Meslier om førsteplassen mellom stolpene.

Klaesson er klubbens sjette ankomst i sommerens, etter at Lewis Bate, Junior Firpo, Jack Harrison, Sean McGurk og Amari Miller har signert.

Det er med stolthet og glede at vi sender Kristoffer helt til toppen av fotballverdenen. Det er naturligvis mange som skal ha ros for den utviklingsjobben som har blitt gjort i klubben, både akademi og A-lag, men kanskje aller mest må vi rose Kristoffer selv for en flott fremgang de siste årene, sier Ingebrigtsen til egen web og fortsetter:

Leeds kontaktet meg vedrørende Kristoffer første gang i 2019, så dette har med andre ord vært en lang prosess. Jeg vet hvor mye de har gitt i avtalen med oss og spilleren, og føler meg trygg på at hans utvikling videre vil bli prioritert de neste årene.

Les på Sporten: Det haster for Barcelona

No posts to display