Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United

0
2428

Manchester United er fortsatt fast bestemt på å tilby manager Ole Gunnar Solskjær en ny kontrakt og er ikke avskrekket av sjefens mangel på pokaler siden han overtok managerstolen i klubben.

Solskjær har ennå ikke vunnet et trofé som United-manager og gikk glipp av det som trolig vil være hans siste sjanse til å vinne en tittel denne sesongen da United-lag ble sendt ut av FA-cup-kvartfinalen av Leicester City.

Les: Har overbevist Martin Ødegaard

Med Premier League allerede tilsynelatende på vei til den andre siden av Manchester, vil Uniteds håp om et pokal denne sesongen hvile på Europa League, og mens klubbansatte tydeligvis vil vinne det, uttaler ESPN at Solskjærs fremtid ikke er avhengig av suksess i konkurransen.

Solskjær har litt over 12 måneder igjen av sin nåværende avtale, og han skal ikke være bekymret for fremtiden. Manchester United er trygg på at han vil bli og vil unngå den unødvendige spekulasjonen som følger med ham inn i det siste året.

Mens ESPN sier at samtaler om en ny kontrakt skal finne sted i nær fremtid, spår Mirror at Solskjær vil bli belønnet med en treårig avtale verdt opp til £ 30 millioner på slutten av sesongen. De nye vilkårene utgjør en lønnsøkningen fra hans nåværende avtale på £ 7,5 millioner i året.

United vet at Solskjær arvet et synkende skip, og de har vært imponert over hans evne til å snu ting. Han har hjulpet klubben på nytt å etablere seg i toppen av Premier League, og klubbansvarlige har også vært glade for hans arbeid med troppen utenfor banen.

På et tidspunkt vil trofeer bli sett på som et mål på suksess, men United mener det er større prioriteringer for øyeblikket og mener Solskjær er den rette mannen til å fortsette å bevege dem i riktig retning.

Les på Popidol: «Greven av Monte Cristo» tilbake i ny drakt

No posts to display