Overbevist om at Mourinho signerer den største Manchester United-stjerna i juli

0
660
The Special One.

Okay, vi starter med å si at én ting er å være i forhandliger med en spiller, å bli enige om betingelsene er noe helt annet. Spesielt når det gjelder Cristiano Ronaldo.

Etter å endelig ha overlilstet Bodø/Glimt i 3. og 4. møte, kunne Roma avslutte 2021/22-sesongen med et trofé. José Mourinho feiret Conference League-titlen som et VM-gull, men lovet supporterne at dette bare var begynnelsen. Har en tidligere italiensk landslagsspiller med gode kontakter inn i Serie A-verdenen rett, har Mourinho allerede «vunnet» før sesongstart.

LES: Scott Parker går for gjenforening med tidligere Fulham-spiller

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia. En tidligere italienske landslagsspiller (1995-2002) hevder diverse kilder er enige om at Cristiano Ronaldo returner til Serie A i juli.

Okay, vi blir ikke overrasket hvis Ronaldo velger bort en sesong i Europaligaen for Manchester United, men at han skulle velge seg til en sesong med europaligaspill, det hadde vært overraskende.

Det er Angelo Di Livio som gjennom sine kilder er overbevist om at Ronaldo signerer kontrakt med ny klubb i begynnelsen av juli. Det er ikke Chelsea, Bayern München eller Sporting Lisboa, men Jose Mourinhos Roma.

55-åringen Livio spilte seg opp på ungdomslaget til Roma, og hevder Ronaldo blir presentert som Roma-spiller i den evige stad for neste sesong.

-Fra det jeg har hørt de siste dagene, jobber Roma hardt for å signere Ronaldo. 7. juli kan være dagen Ronaldos signering blir offentliggjort, begynner Livio ifølge ReteSport.

-Jeg har bekreftelse på dette fra flere kilder. Jeg har hatt muligheten til å snakke med nære venner som jobber innen TV-bransjen og har fått med seg på en middag med en viktig direktør hos Roma at det pågår forhandlinger.

For Jose Mourinho må det være helt naturlig at han tiltrekker seg verdens største fotballikon for en gjenforening i Roma, hvordan klubben skal klare å lønne CR7, er et annet spørsmål.

No posts to display