Premier League blir morsommere igjen med Nuno Espirito Santo tilbake i manesjen

0
359
Har et temperament kombinert med ro som skapt for engelsk fotball. (foto: spurs, twitter)

Da Nuno Santo ledet Wolverhampton til Premier League etter seks års fravær, ble portugiseren genierklært i byen. Den ny alfahannen nøyde seg ikke med å rykke opp, den tidligere Valencia og Porto-manageren skulle også sørge for å ryste de etablerte Premier League-klubbene. Det klarte han til gangs, før noe skjedde i 2021 som fikk partene etter mutual consent til å avslutte arbeidsforholdet. Nå er noe totalt overraskende på gang.

Det var før sommeren 2021 at Nuno Espirito Santo måtte forlate Wolverhampton hvorpå han tok over Tottenham. Tiden i London ble imidlertid kortvarig og portugiseren fikk sparken senere samme høst. – Det var som om han varmet opp setet for Antonio Conte.

Les: Newcastle henter tidligere Arsenal-topp

Santos erstatter hos Wolves, Bruno Lage, fant aldri ut av det som leder av ulveflokken (i forhold til forventningene Santo tidligere hadde skapt) og fikk sparken i begynnelsen av måneden. Julen Lopetegui gikk direkte fra sparken i Sevilla til jobbsamtaler med Wolves, men skal høflig ha takket nei til managerjobben.

Nå for tiden hersker 48-åringen over Al-Ittihad, men nå kommer det meldinger om at han kan være i ferd med å gjøre et sjokk-comeback i Premier League.

Det er The Athletic som melder at Wolverhampton, har hatt samtaler med Espirito Santo om å ta over rollen som manager. Ifølge rapportene er interessen alvorlig og Wolves undersøker nå muligheten for å hente portugiseren tilbake – 17 måneder etter at han forlot Molineux.

The Athletic hevder videre at Nuno Espirito Santo selv er opptatt av å returnere til England og gjerne vil ta over Wolverhampton.

Les på Sporten: Klopp har funnet verdens beste angrepsspiller

No posts to display