Sergio Romero er ikke klubbløs lenger

0
551

Av alle kontrakter som gikk ut på dato i sommer var det mest overraskende at Manchester United keeper Sergio Romero var den som gikk lengst klubbløs. – Han er en klassekeeper og vi vet mange klubber har et intenst behov for en sisteskanse.

Keeperen har signert med Venezia FC i Serie A, frem til sommeren 2022.

Les: Kan Frank Lampard være riktig mann?

For den tidligere Manchester United-keeperen handler det om å spille seg tilbake på radaren til europeiske klubber, så hva er bedre enn å sikre seg en sesong for Serie A-klubben med 12 baklengs på 7 kamper.

Venezia bekrefter at de har gitt argentineren med 96 landskamper kontrakt ut sesongen. Dermed får Dennis Jørset Johnsen en vaskekte «tidligere Manchester United-spiller» inn på laget sitt.

Johnsen har etablert seg hos Venezia, med spill i samtlige av de syv Serie A-kampene, og fikk den etterlengtede debuten på det norske landslaget mot Montenegro på mandag. Her bidro 23-åringen med assist og til den ultraviktige 2-0 seieren som holder VM-drømmen fortsatt i live.

Les: Overbevist Harry Kane «elsker» Tottenham; Har likevel sett seg ut en erstatter

Romero begynte i Manchester United i 2015. Totalt gjorde han 61 opptredener og holdt nullen i 39 av dem.

34-åringen begynte sin europeiske karriere i AZ Alkmaar. Dette blir hans andre Serie A -klubb, som tidligere har gjort to opptredener i Sampdoria.

No posts to display