Tyske Bild: Jadon Sancho går ingen steder

0
598
For verdifull for Dortmund til å bytte mot 1,3 milliarder kroner.

Det er egentlig ganske utrolig hvordan omgivelsene (les: engelsk media og såkalte «ekspertkommentatorer») har dømt Solskjær og United nord og ned etter tre (!) kamper. Noe av skylda må nok Jadon Sancho-prosessen ta.

United-spillerne gikk av Old Trafford som en gjeng skolegutter etter leksjonen til Tottenham og en glisende José Mourinho. 1-6 er og blir smertefullt, men da Liverpool underpresterte 2-7 mot Aston Villa, klubben som såvidt beholdt plassen i divisjonen Liverpool vant, var det ikke mange som krevde at Klopp fikk et tupp ut døra.

Les: Alle som kom og dro fra Leeds United sommeren 2020

Forventningene til enkeltkampene til United er og blir enorme. Jadon Sancho var en av brikkene som klubben skulle ha på plass for å gi motstandere som Tottenham mer enn nok med å fokusere på eget forsvar. Som kjent ble det ingen Sancho.

Skal vi tro tyske Bild, kan United se langt etter 20-åringen også i vinterens overgangsvindu. Den tyske avisen hevder Dortmund har bestemt at Sancho blir minimum ut sesongen, selv om United skulle komme viftende med de 120 millioner pundene som Bundesliga-klubben krevde.

Krise for Solskjær?

Ikke ifølge United-ikonet Wayne Rooney. Han mener Sancho ikke gir United noe de allerede ikke har:

Les på Sporten: Tirsdag var ingen god dag for Solskjær

No posts to display