Utrolig!, men sant Jack Wilshere tror han får ny klubb uten å være på TikTok

0
422

I høst fortalte Jack Wilshere at sønnen hans hadde spurt ham hvorfor ingen klubber ville ha faren. Pappa Wilshere hadde ikke noe godt svar til sønnen sin. Den tidligere Arsenal-spilleren har jobbet på treningsfeltet til gamleklubben siden i høst, nå kommer det som kan virke som siste sjanse som profesjonell fotballspiller.

-Siden jeg begynte å trene med Arsenal har jeg sagt at jeg gjorde det fordi jeg ønsket å være fit og klar til januar. Nå er vi her, jeg har akkurat fylt 30, og så må vi se hva det kan bli til. Jeg er på jakt etter en klubb, nå får jeg se hva som skjer, sier Wilshere i et intervju med Talksport.

Les: Første spillerkjøp for nyrike Newcastle

Les: Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho

Samtidig skjønner Wilshere at når vinduet lukkes, kan vinduet lukkes for fotballkarrieren.

-Hvis vi kommer gjennom januar og jeg stadig ikke har funnet en klubb, kan jeg komme til å tenke: «Hvor lenge går det å ikke ha en klubb og spille fotball hver uke?». Det er en viktig måned for meg, kommer det fra 30-åringen.

Som har Mikel Arteta som referanse. Arsenal-manageren har tidligere uttalt han mener Jack Wilshere fortsatt har nivået til å hevde seg i Premier League.

Heldigvis har han proff PR-hjelp… Se videoen, det er verdt det.

Les: Erik Huseklepp tilbake i Brann som trener

Vi heier på Wilshere.

No posts to display