Villarreal-spiss er en legesjekk unna Chelsea

0
218

Det er ikke ofte en klubb blir enig om å betale mer enn det utkjøpsklausulen sier, men det skal i følge Sky Sports være tilfelle for den avtalen som Chelesa har gjort med Villarreal om spissen Nicolas Jackson.

Chelsea avsluttet sist sesong på en 12.plass med 10.poeng ned til nedrykkstreken og 27.poeng opp til den siste Champions League plasssen. (Newcaastle på 4.plass)

Denne sesongen er det Champions League som gjelder. – En av fotballens aller beste managere er på plass og nå har han fått tak på en spiller som kan avgjøre kamper på spektakulært vis.

Les: Tvilsomt at Beckham liker Gareth Bales beskrivelse av MLS

Når man vet årsaken er den forståelig, men det er også en god bekreftelse på hvor vanskelig situasjon Chelsea er i. – Denne sommeren, for å ikke havne i seriøse problemer som følge av brudd på Uefa sine økonimiske regler må selge spillere for 2 milliarder kroner mer enn de kjøper for. – Dessuten Nicolas Jackson er svært effektiv når han ikke er skadet og vil bli en av de store profilene i Premier League neste år.

Les: ESPN: Tett på neste gigant-signering for Beckham

De siste par ukene har Chelsea vært i samtaler med Nicolas Jackson, som er svært keen på en overgang til Premier League og villig til å utløse utkjøpsklausulen på 35 millioner euro. – Chelsea på sin side ønsker av helt naturlige årsaker at betalingen skal skjke på avbetaling som noe Villarreal ikke var villig til.

Jackson har spilt i Villarreal siden sommeren 2019, da han ble signert av den senegalesiske klubben Casa Sports.

Les: Everton-spiller takker nei til forlengelse

Akkurat hva Chelsea-manager Mauricio Pochettino trenger!

Ette langdryge forhandlinger ble partene enige om en avbetaling for 22 åringen, men det vil koste. Chelsea er enig om å betale ekstra for «gleden» av å kunne betale over tid. – Dog skal alt være betalt innen perioden for Nicolas Jackson som personlige kontrakt.

Jackson imponerte i glimt forrige sesong, men etter å ha gått glipp av mye av denne sesongen på grunn av skade, kom han grusomt tilbake. I løpet av den siste delen av sesongen var han en av de farligste spillerne i La Liga, og scoret 10 mål og ga 2 assist på bare 12 kamper.

Jacksons tempo og bevegelse er i stand til å spille på tvers av frontlinjen, og har fått selskap av en midas-finish foran mål de siste månedene. Hvis han kan fortsette den formen, vil han bli en av de farligste spissene i verden.

LES: Greenwood slipper å venter på eierskiftet hos Manchester United

No posts to display