Alexis Sanchez: Ønsket å forlate United fra første dag

0
765
Alexis Sanchez

Alexis Sanchez forklarer at han angret på at han byttet fra Arsenal til Manchester United etter en treningsøkt og forteller om manglende enhet i United-troppen.

For en måned siden byttet Alexis Sanchez permanent til Inter fra Manchester United. Den chilenske spissen forklarer nå at han ønsket å komme seg bort allerede fra første dag etter at han kom til Arsenal fra januar 2018.

Les: Barcelona gir etter – Manchester City får rabatt på Lionel Messi

Han sier dette i et innlegg på Instagram.

  • Etter den første treningen økte jeg mange ting, og jeg dro rett hjem til familien min og spurte agenten min om vi kunne rive kontrakten, og jeg kunne dra tilbake til Arsenal, for det var noe som ikke fungerte, men der Jeg hadde allerede signert.
  • Månedene gikk, men jeg fortsatte å ha det på den måten. Vi sto ikke sammen som et team på den tiden.
  • Spillerne er avhengig av det indre miljøet og at du er som en familie. Vi var ikke sånn, og du kunne se det på banen.
  • Hvis noen trengte å kritisere oss, var det meg de kritiserte. Jeg er selvsikker og vet at jeg burde ha spilt bedre, men jeg ble kritisert selv om jeg bare hadde spilt noen få minutter, sier Sanchez ifølge goal.com.

Den 31 år gamle Sanchez spilte 45 kamper for United og scoret bare fem mål.

No posts to display