Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic

0
791
Vlahovic kjører inkognito uten helt å lykkes. (foto: juve, twitter).

Gabriel Jesus er tilbake på banen etter skade og setter raskt i gang med å produsere. Det ble ingen nettkjenning i Premier League mot Brentford, men mot Lens var brasilianeren med scoring og assists del av et lekent Arsenal-angrep. Betyr dette at behovet for å sikre seg en spissforsterkning i januar er borte? Problemet med Jesus er ikke leveransene, men at veien til skadebenken har vist seg å være kort. Dusan Vlahovic har vært sterkt linket til Arsenal, en av de store favorittene til Arteta utenfor Arsenal-troppen.

Med en måned igjen før overgangsmarkedet åpner, er spørsmålet om Vlahovic endelig ender på Emirates. Arsenal gjorde også et forsøk før den serbiske landslagsspilleren valgte Juventus i januar 2022.

LES: Kommer for Christian Eriksen-signering i januar

Arsenal-supporterne kan legge bort forventningene.

-Om jeg var på vei vekk i sommer? Sånn opplevde jeg ikke det selv. Jeg har fotsatt 2,5 år igjen av kontrakten min, så jeg har det ikke travelt, begynner Vlahovic til Sky Sports Italia.

Dette har vi hørt før, der spilleren likevel noen måneder senere er dypt inne i overgangsprosesss. For Vlahovic virker det som han faktisk har bestemt seg for å styre unna Premier League.

-Fra mitt ståsted skjedde det ikke noe, og jeg vil hele veien bli. Agenten min og klubben snakker allerede om å forlenge kontrakten, så jeg er glad for å være her, sier Vlahovic.

SPORTEN: Emmanuel Petit bekymret for Martin Ødegaard

Ser ut som Arsenal kan putte prosjekt Vlahovic tilbake i skuffen.

No posts to display