Kommer for Christian Eriksen-signering i januar

0
315
Christian Eriksen på vei ut? (foto: Manchester United, twitter)

Med Sir Jim Racliffe på god vei inn, vil det skje mye hos Manchester United, men kanskje ikke så raskt som United-supporterne ønsker det. Flere spillere er varslet på exit, for Antony Martial og Jadon Sancho er det som forventet, for Christian Eriksen vil det bli en overraskelse.

Dansken vi har glemt løper rundt i verdens tøffeste liga med pacemaker, startet debutsesongen hos United sterkt, mistet farten utover sesongen og ble måkt ned av Andy Carroll til ankelskade.

LES: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

Denne sesongen har 31-åringen slitt med sine lagkompiser. Erik ten Hag ender ofte med å bruke Eriksen en omgang i hver kamp, av femten kamper er det bare i tre dansken har vært på banen fra start til slutt.

Everton – Manchester United

United-troppen skal tynnes ut, ifølge Caught Offside kan Eriksen være «på vippen». Det engelske mediet hevder United er åpen for å motta bud, ifølge overgangsjournalist Ekrem Konour er klubber i «Ronaldo-ligaen» klar for å kjøpe dansken for rundt 20 millioner euro.

SPORTEN: Har snart pengesekk stor nok til å signere Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe

Eriksen ble signert på free transfer i 2022, men måtte ifølge Football-Insider ut med et sign-on fee på 12 millioner pund.

Resultater og tabell Premier League

No posts to display