Agent Rafaela Pimenta bekrefter Manchester Uniteds spissmål står klar for signering i januar

0
651
Marcos Leandro etter nok en scoring. (foto: santos, twitter)

Det ene supertalentet etter det andre presser seg frem i brasiliansk toppliga for å skaffe seg gullbilletten til de største europeiske klubbene. Real Madrid får sin Endrick i sommer, Barcelona jobber for at deres Vitor Roque allerede kommer til klubben i januar. Hos den brasilianske storklubben Santos er det en annen spiller som gjør seg klar for UEFA-regionen.

20-åringen Marcos Leandro har allerede etablert seg som toppscorer på øverste nivå, med 21 scoringer på 43 kamper for brasilianske Santos. 90min har tidligere meldt Manchester United har hatt speidere på tribunen for å få med seg spissens prestasjoner på kamparenaen, nå varsles det at Leandros exit til Europa skjer i januar.

LES: Steven Gerrard hadde ikke noe valg: Henderson-signeringen måtte på plass

Det sier mye om den brasilianske 20-åringen når han er del av «stallen» til Haaland-agent Rafaela Pimenta. I et nylig intervju var agenten klar i sin tale om at «i januar skjer det».

-Allerede i det forrige overgangsvinduet hadde han muligheten til å bli solgt, begynner agent Pimenta til Relevo.

-Han aksepterte å bii og hjelpe Santos ut sesongen. Han ville ikke forlate klubben, fordi det ikke var riktig, men nå har tiden kommet for overgang. Han ønsker europeisk erfaring, og dette skjer i vinter, lover agenten.

F7: 10 scoringer i samme kamp er vilt – å score 10 mål mot Liverpool, det er forbi vilt

Alan Shearer uttalte før landslagspausen han syntes litt synd på Rasmus Høylund. Potensialet er der, uten tvil, men dansken skal ikke bære hovedansvaret. Med Marcos Leandro i United-troppen fra januar, kan dette løses. For Man United uten full etablering av ny ledelse, vil en signering av Leandro til rundt 20 millioner pund være overkommelig og en investering med lav risiko.

SPORTEN: Nummeret før kong Charles III skal være med å avgjøre Evertons skjebne

Galskap å gi to 20-åringer ansvaret for scoringer på topp? I den lyseblå delen av Manchester var det en norsk og en argentinsk 22-åring som sto for showet i deres debutsesong – som endte med The Treble.

Premier League-tabellen

No posts to display