Steven Gerrard hadde ikke noe valg: Henderson-signeringen måtte på plass

0
549
Jordan Henderson, sånn vi digget å se engelskmannen

Jordan Henderson har i lang tid vært en viktig brikke hos Liverpool, det samme på det engelske landslaget. Ett år før EM-sluttspillet tok spilleren valget om forlate UEFA-regionen, de største trofeene – og følge saudiarabiske penger. Når Henderson drar på seg den engelske landslagsdrakta, blir han nå møtt av pipekonsert fra engelske fotballsupportere. For mange virker Hendersons valg helt uforståelig, nå forteller Steven Gerrard at han gjorde alt for å overtale Liverpool-kapteinen.

Vi skjønte Gerrard hadde jobbet iherdig for den kontroversielle overgangen for Henderson, som var på godt i gang med å forberede seg for neste sesong i Liverpool-drakta. Etter å ha hørt Gerrard fortelle historien, forstår vi mer hvorfor Henderson nærmest ble dratt bort fra Anfield.

LES: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

-Vi har spilt sammen og han er en fantastisk spiller og menneske. For oss var det avgjørende og meget viktig å gjennomføre denne signeringen, da mange av de andre signeringene vi gjorde kom etter Jordans aksept til å komme hit, begynner Gerrard i et intervju med den saudiarabiske ligaen.

Henderson var forutsetningen.

-Da vi visste at det var en mulighet, var jeg «aggressiv» og ville at dette skulle være min første signering. Det var en no-brainer, sier Gerrard.

SPORTEN: Barcelona-ledelsen koker etter landskamp

Ja, Henderson tok selv valget, men når Steven Gerrard går all in for oppgaven med å overtale, da må det være nesten umulig å takke nei.

  

No posts to display