Blar opp en milliard

0
2634
Lukaku kommuniserer!

Kongen av Milan! Romelu Lukaku har hatt en fantastisk sesong for Inter Milan, fansen takker både manager Antonio Conte og den belgiske superstjernen som har bøttet inn 27 mål denne sesongen for Serie A tittelen. – Tenk han forlot Manchester United for ikke så lenge siden med halen mellom beina, nå har han nok selvtillit til å sette Zlatan Ibrahimovic på plass i sosiale medier.

Dog var den en detalj den nye kongen av Milan ikke fikk med seg, den svenske superstjernen er ikke konge, han er gud!.

Les: Manchester United-fans ødelegger Solskjærs gode rytme

Samtidig som dialogen mellom to meget selvsikre fotballstjerner fortsetter i sosiale medier kan både manager Antonio Conte og Romelu Lukaku dra tilbake til Premier League. – Antonio Conte er aktuell som ny Tottenham manager og klubben han var manager for i 2016 til 2018 Chelsea har meldt seg på i kampen om Lukaku. (Lukaku hadde kontrakt i Chelsea i begynnelsen av sin karriere)

Chelsea vil få konkurranse fra Manchester City

Les på Sporten: Conte gleder seg stort til å sette på plass Mourinho – igjen

Chelsea er klare til å by 90 millioner pund. Klubben har ikke blitt overbevist av Timo Werner, mens Erling Haaland ikke er realistisk.

Lukaku har spilt for Inter Milan siden 2019, da han kom fra Manchester United, og har kontrakt til 2024 i Milan-klubben.

No posts to display