Mourinho sirkler seg inn mot trofast Manchester United-spiller

0
4284
Blir nok godt å få tilbake litt farge under den italienske solen.

Når en klubb skiller lag med manageren, vet alle at noen spillere i klubben har opparbeidet seg et spesielt forhold til lederen. Derfor er det forutsigbart at manageren jobber for å få med sine mest betrodde over til neste klubb. Tilfellet José Mourinho er inget unntak.

For noen timer etter at Roma hadde signert inn José Mourinho for 2020/21-sesongen, begynte jobben med å sende ut følere til Premier League.

Les: Ryan Mason unngikk alle Harry Kane spørsmål

Football-London har troen på at to Tottenham-spillere kan følge The Special One, mens SportItalia hevder telefonen allerede er tatt til Old Trafford.

Nemanja Matic var Mourinhos mann på midten, både hos Chelsea og United, så 32-åringen kan trygt beskrives som en av the chosen ones hos portugiseren.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Ifølge SportItalia har Roma kontaktet United med forespørsel om tilgjengeligheten til den serbiske landslagsspilleren med kontrakt til 2023.

Mourinhos midtbanegeneral. (foto: manchester united)

For Matic står det da mellom utsiktene til begrenset spilletid, men trofeer med Prosjekt Solskjær, eller en nøkkelrolle i Prosjekt Mourinho, men utenfor spill i Europa.

Da får vi se hvilken plan Solskjær har for Matic, Mourinho er hvertfall klar.

Les på Sporten: Manchester United-fans ødelegger Solskjærs gode rytme

No posts to display