Ryan Mason unngikk alle Harry Kane spørsmål

0
723
Ryan Mason

Unge Ryan Mason blir i jobben som Tottenham manager ut sesongen, men ikke lenger. – På plass skal en med mer erfaring og «starpower». – Før søndagens kamp mot Sheffield United kom det naturlig nok spørsmål om Harry Kane.

Tottenham vant 4 – 0 og det uten at målmaskin Harry Kane kom på scoringslisten. Son Heung-min sørget for et mål og Gareth Bale for resten.

Mason hostet opp med ekte politiker svar da han ble spurt om Kanes potensielle exit i Tottenham i sommer.

«Jeg tror ikke det. Harry Kane elsker denne fotballklubben. Det er bevist de siste sju eller åtte årene. Han er en av de beste angriperne i verden, ”sa Mason før søndagens sammenstøt med Sheffield United.

“Alle vet det, vi vet det, og jeg vil gjerne tro at Harry vet det også.

Les: Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski

Harry Kane snakket også om det på en pressekonferanse i landslagspausen.

Les på F7: Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

“Det viktigste akkurat nå, og oppmerksomheten vår akkurat nå, er denne helgen. Vi kan ikke respektere noen motstandere, og vi kan ikke investere energien vår i noe annet.

«Det er alt jeg har å si om saken. Vår oppmerksomhet, Harrys oppmerksomhet, oppmerksomheten til hele denne fotballklubben er på denne søndagen. «

Mason og Kane er nære venner utenfor banen, men den tidligere Spurs-midtbanespilleren insisterer på at han ikke har snakket med spissen om fremtiden.

“Nei, jeg har ikke snakket med Harry. Harry er profesjonell, ”la Mason til. “Det har ikke vært, og det vil ikke være noen samtaler med meg og ham angående noe bortsett fra trening eller neste kamp.

“Han er en av de mest profesjonelle gutta jeg noensinne har møtt i mitt liv, så Harry Kane har trent utmerket denne uken. Han vil trene utmerket i morgen, det vet jeg, og han vil være klar til helgen. «

Les på Popidol: Nick Kamen er død. Hylles av Boy George

No posts to display