Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski

0
985
Er savnet av mange på Old Trafford. (united, twitter)

Vi er vant med at de største navnene linkes til Manchester United. Sånn har det vært helt siden Alex Fergusons dager, da United skulle ale opp de beste i verden – og kjøpe seg de som manglet. Likevel, Robert Lewandwski har vært untouchable etter at han kom til Bayern München i 2014. Frem til nå.

Det er Sky Tyskland som hevder Karl-Heinz Rummenigge har respondert på de mange forsepørslene på nr. 9 med å vise frem en prislapp. Helt usannsynlig forrige sesong, men selv om Lewandowski er i ferd med å nå Gerd Müllers ville rekord på 40 liga-scoringer i én sesong (har nå 36), har ting skjedd de siste månedene.

Les: Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United

Lewandowski runder 33 til sommeren og Bayern München har fått inn Julian Nagelsmann for å bygge Bayern robust nok til å ta back-to-back-to-back, osv. i Bundesliga, Champions League og cup´er.

For veteranen Lewandowski kan dette bety at Nagelsmann vurderer å få inn arvtageren hans allerede neste sesong.

Høres fortsatt for utrolig ut at Bayern skal gi fra seg spilleren som knapt vet hvordan det føles gå av banen uten scoring, men timingen for å få ut mest mulig penger av Lewandowski kan være nå.

For ifølge Sky-journalist Marc Behrenbeck har Manchester United kastet seg inn i jaktet på Lewandowskis signatur.

Skal de to gutta møte hverandre i neste United-Real Madrid kamp?

Spørsmålet er hvor tilgjengelig Lewandowski egentlig er for United. 1 milliard? 2 milliarder? Ifølge Sky Tyskland har Bayern satt prisen til rundt 800 millioner kroner. Styggmye penger, men likevel mulig for gjengen fra Old Trafford.

Haaland eller Lewandowski. Dette kan bli en spesielt god sommer for Man United-supporterne, der neste sesong starter med en av verdens desidert beste avsluttere.

Les: Helt vilt: Fem storklubber kjemper om Buffon!

No posts to display