Moyes raser etter utvisning: «Dommeren var veldig dårlig»

0
709

Fabian Balbuena ble utvist mot Chelsea, noe som helt klart var medvirkende til lørdagens tap.

West Ham manager David Moyes kritisk til dommerens avgjørelse noe han fottalte BBC:
«Jeg kan bare si at noen som aldri har spilt fotball har tatt avgjørelsen»

Les: Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United


West Ham tapte 1-0 for Chelsea i London-derby og Premier League-toppmøte lørdag. Da West Ham jaget en utligning på slutten av kampen, gikk laget på et tilbakeslag, da forsvarsspiller Fabian Balbuena ble utvist i det 81. minutt. Han sparket først ballen bort og trappet deretter på Ben Chilwell, noe som resulterte i et rødt kort.

West Ham-trener David Moyes skuffet over at Balbuena fikk rødt kort.

  • Jeg kan bare si at det er noen som aldri har spilt fotball som har tatt avgjørelsen. Hvor skal han sette foten? Det var også en lignende hendelse med Coufal og Rüdiger. Det hadde i det minste vært gult kort om dette hadde vært rødt kort. «Jeg tror dette var en dag der dommeren var veldig dårlig,» sa Moyes til BBC.

Treneren sier enda mer til Sky Sports:

  • Jeg forstår ikke hvordan det kan være et rødt kort. Han har sparket ballen bort, og jeg kan ikke forestille meg at det er noe vondt når han treffer ham. Jeg synes det var en dårlig beslutning.

Les på F7: Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

Moyes mener at han og teamet hans nå må se fremover.

  • Vi kommer tilbake. Vi er i en god posisjon, og vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å komme oss til Champions League.

West Ham ligger nå på femteplass i ligaen med tre poeng opp til fire Chelsea på den siste Champions League-plassen. West Ham møter Burnley på bortebane den 3. mai i Premier League. London-laget har fem kamper igjen å spille i Premier League.

No posts to display