Første kandidat til Tottenham-jobben som sier: -Den skal jeg ha!

0
2310
Bale fra andre runde hos Tottenham da golfen var den nye lidenskapen . (foto: Tottenham)

Mourinho has been kicked out of the building. Timer senere var det store spørsmålet om who´s next? Nå er ikke akkurat Tottenham en klubb i balanse etter å kastet helten Pochettino i slangegropa, bundet opp det meste av kapital i ny stadion, hentet inn bransjens mest humørsyke manager, blitt angrepet av det fordømte viruset, spilt uten publikum på de flunkende nye tribunene…

…sparket Mourinho seks dager før ligafinalen, meldt seg inn i Super League – og meldt seg direkte ut igjen. Puh.

Les: Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United

So who´s next?

Julian Nagelsmenn trekkes frem som det perfekte valget, Brendan Rodgers, det samme. Så er en telefon tatt til Maurizio Sarri (uten at vi skjønner hvorfor).

Jürgen Klinsmann har ikke sansen for alt hemmelighetskremmeriet, og deler gjerne med verden at han skal ha Spurs-jobben.

Den tyske lysluggen underholdt Tottenham-supporterne samtidig med OL på Lillehammer. Oppholdet ble ikke av de lengre, men 33 scoringer på 59 kamper for Spurs, ga Klinsmann en grei plassering i historiebøkene.

Les på Sporten: Bayern kan stanse Hansi Flick

Da Klinsmann la opp i 2003, gikk han for fullt inn for en trenerkarriere, og til manges overraskelse ble han valgt som landslagstrener for Tyskland, trener for Bayern München og landslagstrener for USA.

Nå akter han å returnere til Spurs.

-Jeg sier det, alt er mulig her i livet. Jeg trodde aldri at jeg skulle trene Tyskland i et VM. Jeg trodde aldri at jeg skulle trene USA i seks år eller å være trener for Bayern München. Så vi får se hvem som om et par måneder blir Tottenham-manager, sier Klinsmann til ESPN.

Mottatt.

Les på Sporten: Manchester United har allerede funnet den perfekte andrekeeperen

No posts to display