Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United

0
941
Ed Woodward i klassisk pengelatter sammen med Avram Glazer

Det er ingen hemmelighet at eierne av Manchester United kun tenker penger og fullstendig driter i fotball, kanskje med unntak av de gangene de han stå i eierlosjen og vinke ned til oss vanlige mennesker. – De skjønner ikke og vil aldri skjønne hva fotball dreier seg om, derfor traktet de etter mer penger gjennom Superligaen selv om prosjektet bryter med alt fotball står for. – Det skal være mulig for et lite lag å spille seg opp til toppen og vinne.

Det amerikanske økonomitidsskriftet Forbes skriver at Glazer-familien ikke skjønner hvorfor hele fotball-verden gikk av skaftet over planene om Superligaen og at de nå er villige til å selge. Det er ingen som trodde det ville bli billig, men prisen de har satt er hinsides!.

Prislappen? I overkant av 46 milliarder kroner

Les: Andrea Radrizzani og Marcelo Bielsa: «Same procedure as last year»

Da Super League-kaoset tok seg opp, sendte Manchester United-sjef Ed Woodward sitt avskjeds brev. Woodward hjelp i sin tid Glazer familien å kjøpe og kommersialisere klubben og nå skal han hjelpe dem å selge også. Jubelen stod i taket hos fans da Woodward trakk seg, men aksjonen stopper ikke der, de ønsker eierne dit peppern gror.

Glazer-familien kjøpte Manchester United for omtrent 9 milliarder kroner, nå skal de være villige til å selge hvis det kommer inn et godt nok byd. Mirror skriver i morgentimene søndag at den prisen er på 46 milliarder kroner og bekrefter det som tidligere har stått i både Forbes og Daily Mail.

Den enorme prislappen beviser nok en gang at det eneste Glazer familien bryr seg om er penger.

Les: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

No posts to display