Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

0
2479
Har det lange beinet som har reddet kamper for Real siden 2011. (foto: varane, twitter)

Victor Lindelöf har sluttet å få så mye kjeft. Resultatene og clean sheets de siste månedene med svensken på banen stenger døra for den hemningsløse kritikken som kom første del av sesongen.

Likevel må nok Lindelöf innse at få hos United blir helt fornøyde før klubben får inn en midtstopper som har vært med på å tippe finalekamper i riktig retning.

Les: Alexander Tettey er tilbake i Premier League

For United samler ikke lenger på andreplasser. Solskjærs prosjektplan var titler etter 2-3 sesonger, nå er United så stablile og sterke at klubben er klar for neste steg.

Raphael Varane er en optimal midtstopperkandidat for å lykkes med dette.

Linken til Real-spilleren har vært sterk, og blir sterkere.

Ifølge Manchester Evening News faller så mange brikker på plass både i Madrid og Manchester at Varane i United-drakt ikke lenger er ren ønsketenking.

Les på Spansk fotball: Real-presidenten bekreftet signatur på plass

Den engelske lokalavisa trekker frem at Reals avtale med David Alaba (offentliggjøres om noen uker) rydder plass for et United-fremstøt. Real trenger sårt cash, Varane har gjort jobben på San Bernabeu siden 2011, men forsvinner på free transfer neste sommer. Salg av Varane og inn med free agent Alaba for å dekke opp i midtforsvaret fremstår derfor som en god løsning.

(foto: real, twitter)

Manchester Evening News trekker også frem at løsningen med Alaba får Real Madrid på glid i forhandlingene om å senke forventningene til Varane-prislappen på 60 millioner pund. For United er dette good timing i et overgangsvindu der det også skal handles angrepsspiller/e.

Les på Sporten: Fernandes har visst stilt et Pogba-krav

No posts to display