Bolton er endelig tilbake etter fire grusomme år

0
567

Etter et år i fjerde beste nivå tar Bolton Wanderers nå et steg opp og er klare for League 1 neste sesong. – Det har vært noen fryktelige år i Bolton hvor de har vært på randen av konkurs. Men nå kan det være lys på enden av tunnelen for den tidligere Premier League klubben.

Tidligere i dag karret Bolton seg tilbake til League One, som de måtte forlate i fjor da sesongen i de nederste engelske rekkene ble avlyst på grunn av coronavirus.

Les: Conte ønskes tilbake til Premier League

I den siste ettermiddagsrunden i League Two ble Bolton tvunget til å beseire Crawley for å sikre opprykk selv, og det var ingen sak for The Trotters.

De ble godt hjulpet underveis av en tidlig Crawley-utvisning og cruised mot opprykk og en 4-1-seier som helhet, så de rykker opp igjen sammen med Cambridge og Cheltenham.

Les på Sporten: Bayern München dropper Haaland

Bolton tilbrakte 11 år på rad i Premier League før nedrykk i 2012. – En av de virkelig store i klubben er Nat Lofthouse som 452 ligakamper og scoret 285 mål for Bolton er overlykkelig klubben er tilbake. – 85 åringen har også etter endt karriere vært manager for klubben i to perioder.

No posts to display