Conte ønskes tilbake til Premier League

0
611
il dirigente. (foto: inter, twitter)

Tottenham kaver. Da Daniel Levy sendte José Mourinho ut porten, regnet vi med at Spurs-ledelsen hadde en plan. Etter at to av toppkandidatene er ute av bildet, begynner vi å lure.

Bayern tok Nagelsmann, Brendan Rodgers gikk ut og og fortalte at Leicester er en bedre klubb, og Gareth Southgate og Roberto Martinez har mer enn nok med å fokusere på sommerens EM.

Les: Everton og Arsenal er påmeldt racet om Sander Berge

Det kom også et «skremmende» rykte fra Italia, der Tottenham skal ha tatt kontakt med tidligere Chelsea -og Juventus-manager Maurizio Sarri.

Jakten fortsetter febrilsk, mens Ryan Mason prepper Gareth Baler og gjengen for å kunne redde en plass i Europaligaen neste sesong.

Denne uken kom et helt spesielt rykte fra Italia. Der Sarri viste at han ikke var helt kompatibel med engelsk fotball og kultur, har Antonio Conte Premier League-trofeet som beviser at han knakk noen koder på balløya.

Ifølge Corriere dello Sport har Tottenham kontaktet Antonio Conte for å lufte mulighetene for en retur til Premier League.

Les på Sporten: Ryan Mason unngikk alle Harry Kane spørsmål

Conte har tidligere uttalt at han vil tilbake til Premier League én dag, og med usikkerhet om veien videre med Inter, kan timingen til Tottenham stemme.

Conte skal inn i forhandlinger med Inter-president Steven Zhang neste uke. Da får vi se om manageren, som hentet Serie A-trofeet til Inter for første gang siden 2011, får arbeidsforholdene han trenger for å bli værende.

All in Conte. (foto: inter, twitter)

Da får vi også vite om nok en Tottenham-kandidat forsvinner.

Les på Sporten: Italiensk media: Har allerede ringt Manchester United om spiller

No posts to display