Everton og Arsenal er påmeldt racet om Sander Berge

0
1235
To gode venner Martin Ødegaard og Sander Berge

En skadet Sander Berge har måttet se på sin klubb Sheffield United tape kamp etter kamp for så å bli «frisk» og klar til dyst etter det var for sent å redde plassen i Premier League. – Den norske defensive midtbanespilleren føler han skylder klubben han signerte for å sommer å hjelpe dem tilbake, men det spørs om det kommer til å skje.

Istedenfor ser det nå ut til at han gjennom å bli solgt sørger for en fortjeneste på klubbens rekordkjøp på 23 millioner euro istedenfor. Sheffield United håper å beholde flest mulig av spillerne neste sesong, men de skal være fullstendig klar over at det blir vanskelig sett hvor mange klubber som er ute etter den norske landslagsspilleren.

Les: Blar opp en milliard

Sky Sports melder fredag at både Arsenal og Everton er blant klubbene som vurderer om de skal legge inn et bud på Berge som har en utkjøpsklausul på 35 millioner pund.

Sander Berge er også ønsket av flere klubber i Italia og Tyskland og skal vi tro signalene fra Spania, Real Madrid akter å hente han tilbake fra låneavtalen og «tvinge» manager Zinedine Zidane å satse ungt neste sesong.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

No posts to display