Burnley eier tilbyr å kjøpe ut fansen

0
448

Det er ikke sikkert at det er et sjakktrekk det Burnley eier ALK Capital nå gjør, de har tilbud å kjøpe de seks prosentene av klubbens aksjer, som eies av fansen.

I desember 2020 kjøpte det amerikanske investeringsselskapet ALK Capital majoritetsandelen i Premier League -klubben Burnley. – Eier og styreleder Alan Pace uttaler at det bare er et tilbud til fansen hvis de føler at det vil være det beste alternativet.

Les: Ny strålende Premier League-dokumentar

«Det har vært en ekstremt travel periode siden vi overtok Burnley FC, men vi følte at det var på sin plass å gi et tilbud om å kjøpe fanseide aksjer hvis de vil selge» sier Alan Pace til klubbens nettsted.

  • Jeg vil imidlertid understreke at dette tilbudet bare skal sees på som en mulighet for dem. De er ikke forpliktet til å selge og skal ikke føle seg tvunget til å gjøre det. Vi vil gjerne ha deres fortsatte støtte, også i aksjonærgruppen.

ALK Capitals tilbud vil betale ut 50 prosent av kjøpesummen til fansen, mens de resterende 50 prosentene går til billetter, varer og catering på stadion, heter det.

Les på Sporten: Har funnet enda et alternativ til Paul Pogba

No posts to display