Burnley har sparket Sean Dyche

0
422

Burnley kunngjorde for noen minutter ​​siden at klubben har valgt å sparke Sean Dyche, som har stått ved roret i troppen siden oktober 2012.

Det er ikke bare manageren som må gå, Burnley har valgt å virkelig renske opp i trenerteamet. – De tapte mot Norwich sist helg, samtidig som Everton vant sin kamp. – De ligger på 18 plass med fire poeng opp til overlevelse.

Les: Liverpool droppet Kamil Grabara – nå er keeperen helt outstanding!

Det er åtte runder igjen i denne Premier League sesongen.

Dyche var den lengstsittende manageren i Premier League, han har vært i klubben siden 2012. Han har blant annet vært med på å sikre klubben europeisk fotball for første gang på 51 år.

– Først og fremst vil vi skrive vår oppriktige takk til Sean og hans stab for deres prestasjoner i klubben det siste tiåret, sier forman Alan Pace i klubbens pressemelding.

– I løpet av sin tid på Turf Moor har Sean vært en ære både på og utenfor banen. Han har blitt respektert av spillere, ansatte, supportere og det bredere fotballmiljøet.

– Men, resultatene denne sesongen har vært skuffende, og selv om dette var en utrolig vanskelig avgjørelse, med åtte avgjørende kamper igjen av sesongen, føler vi at en endring må til for å gi troppen best mulig sjanse til å opprettholde Premier League-statusen.

Les: Paulo Dybala er i ferd med å velge akkurat det Juventus frykter mest

Prosessen med å erstatte Sean har startet og ytterligere kunngjøringer vil bli gjort senere.

I tillegg til Dyche, forlater også assisterende manager Ian Woan, førstelagstrener Steve Stone og keepertrener Billy Mercer klubben.

Burnley ligger med åtte runder igjen av Premier League nummer 18 på tabellen. Klubben er fire poeng bak Everton, som er nummer 17.

Sean Dyche er den tiende manageren som får sparken i Premier League denne sesongen.

No posts to display