Pep Guardiola ble tatt på senga av Fernandinho exit

0
664
Ikke helt lett å se hva som ligge bak avgjørelsen om Cancelo.

Manchester City manager Pep Guardiola ble svært overrasket over å høre nyhetene avslørt av den brasilianske midtbanespilleren Fernandinho at hans tid i Premier League klubben nærmer seg slutten.

Brasilianeren har vært en nøkkelfigur for City siden han kom fra Shakhtar Donetsk i 2013. – I sin tid i Manchester har Fernandinho hjulpet klubben med å vinne fire Premier League-titler, en FA-cup og en EFL-cup seks ganger.

Les: Neil Warnock gir seg

På pressekonferansen i forkant av dagens andre kvartfinalen kamp i Champions League mot Atlético Madrid var det en tilsynelatende overrasket manager som fikk vite Fernandinho hadde bestemt seg for å reise hjem til Brasil. ( Manchester City vant sin første kamp 1 – 0)

Gradvis har den spanske spilleren Rodri har blitt den viktigste defensive midtbanespilleren for Guardiola, noe som betyr at brasilianeren har mindre og mindre spilletid. Han har spilt 23 ganger alle konkurraner denne sesongen, hvorav 12 var i førsteelleveren.

Les på Sporten: Aston Villa har store overgangsplaner – vil bruke Ings som lokkemiddel

«Jeg tror ikke det,» svarte Fernandinho tirsdag da han ble spurt om å forlenge oppholdet i Manchester.

«Jeg vil spille regelmessig. Jeg skal tilbake til Brasil. Jeg bestemte meg med familien min, som er det viktigste for meg.»

City-manager Pep Guardiola ble overrasket over å finne ut at veteranspilleren skulle forlate klubben.

«Å, jeg visste ikke. Du gir meg nyhetene, sa han. «Jeg hørte det ikke. Vi får se hva som skjer. Jeg vet ikke hva som vil skje. Han er så viktig. Jeg skal spørre ham.

«På slutten av sesongen snakker vi, kanskje det er på grunn av familien hans. Jeg ville elsket det. Vi vil snakke.»

«Rollen han spiller denne sesongen, jeg liker menneskene som oppfører seg bak kulissene. Jeg vet hva han har gjort, han håndterer mange av våre spillere og stjerner til fordel for laget. Jeg roser ham og han var her da jeg kom. Vi kjenner ham godt, fra dag én til nå alltid her. En utrolig spiller for Man City. Det er ting ingen vet, men jeg vet nøyaktig,»

No posts to display