Neil Warnock gir seg

0
529
Mr. Warnock

Da en av Englands mest fargerike og frittalende managere ble hentet inn til Middlesbrough for å redde klubben fra nedrykk, var det snakk om en kortsiktig avtale. Warnock og Championship-klubben bestemte seg likevel for å holde følge ut 2020/21-sesongen, men ble også «enige» om å skille lag før tiden. Ikke visste vi at you’ re fired skulle bli Warnocks siste tilbakemelding som trener etter 1603 kamper.

Få andre engelske managere har skapt så mye live og røre som Mr. Warnock, denne uken ble det klart at den mildt sagt fargerike manageren på 73 gir seg, noe vi trodde ikke skulle skje på denne siden av 80-årsbursdagen til engelskmannen.

Les: Fra 5. divisjon til Premier League kontakt snakk om reise

Vi husker godt for ett år siden da Warnock som Middlesbrough manager skulle forklare tapet mot Swansea i mars.

-De (dommerne) er alle helter, og de vil bare være berømte, vil de ikke? Det er feil. Mine spillere ble sviktet av dommerne som ikke var gode nok i dag… Wiley (formann i dommerforeningen) har en stor jobb å gjøre, for dommerne er ikke dyktige nok, sa Warnock til Sky Sports.

For denne ufiltrerte ytringen ventet 80 laken i bot fra forballforbundet.

Dette var én av mange underholdende øyeblikk med Warnock, men vi prater også om en profesjonell trener som siden 1980 har ledet engelske klubber.

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

På lørdag kom Warnock med beskjeden om at han gir seg. Etter at han fikk sparken hos Middlesbrough i november 2021, har han grublet seg frem til at det er på tide å legge taktstokken på hylla.

Dermed er en epoke over etter vanvittige 1603 kamper som trener.

(fra wikipedia)

Les på Sporten: Svært overraskende: Carlos Tevez skal møte Antonio Conte før polet stenger før påsken

Vi ønsker Warnock lykke til videre på reisen, men føler oss ikke trygge på at han ikke dukker opp med sitt karakteristiske glis i ny trenerjobb i løpet av året.

No posts to display