Chelsea har endelig fått på plass spilleren som scorer mål

0
765
Nkunku feirer. (foto: rb lepzig, twitter)

Det var stor ståhei i London da Bundesligas målkonge var enig om overgang til det som skulle bygges opp til den store tittelkandidaten. RB Leipzig-stjerna ble i det stille sneket inn til medisinsk test før jul, et engelsk og tysk pressekorps fikk med seg hva som hadde skjedd. Etter det som har virket som en evighet siden og sammenhengende sportslig nedtur for de blå, klappes Nkunku inn som ny Chelsea-spiller.

Seksårskontrakt er signert, 25-åringen som har vist seg som en av de vasseste angrepsspillerne i europeisk fotball er ferdig med Bundesliga. Timo Werner hadde ingen suksess på Stamford Bridge og Premier League, nå er det den franske landslagsspilleren sin tur å prøve seg.

LES: Droppet Leeds – har signert med Premier League-klubb

Ikke lenge etter at det ble kjent om Chelseas avtale med RB Leipzig og Nkunku før jul, ble 25-åringen satt ut med skade. Men selv med fravær fra ni Bundesliga-kamper, endte han som toppscorer i serien. Sesongavslutningen var forrykende med 4 scoringer og 3 assists på de siste seks kampene. I DFB-Pokalfinalen mot Eintracht var det selvfølgelig Nkunku som ble matchvinner.

-Christopher har de siste to sesongene vist seg som en av de beste angrepsspillerne i europeisk fotball. Han kommer til å bidra med kvalitet, kreativitet og allsidighet til troppen vår, sier Chelsea-direktør Laurence Stewart til klubbens hjemmeside.

LES: Mikel Arteta måtte på styrerommet og hente mer penger

Ifølge BBC betaler Chelsea 52 millioner pund for spilleren med 70 scoringer og 56 assists på 172 kamper i RB Leipzig-drakta.

No posts to display