Droppet Leeds – har signert med Premier League-klubb

0
558
Iraola på plass. (foto: bournemouth, twitter)

Leeds måtte ta den tunge veien inn heisen til Championship. Andoni Iraolo fikk ifølge The Guardian tilbudet om trenerjobben i februar, men takket nei. Spanjolen med suksess hos La Liga-klubben Rayo Vallecano er nå klar for flytting til balløya.

Hos Bournemouth har dette vært en aktiv dag. Gary O’Neil erstattet Scott Parker allerede i slutten av august, dagen etter ansettelsen av den ferske treneren ledet O’ Neil klubben til 0-0 mot Wolverhampton. Neste kamp endte med seier.

LES: Kulusevski har overbevist Tottenham

I slutten av november, etter 13 poeng av 33 mulige, fikk O’Neil status som permanent manager på 18-måneders kontrakt. Etter å ha oppsummert sesongen og Bournemouths 15. plass i Premier League, bestemte klubben seg på mandag to part ways med treneren.

Inn kommer 40-åringen Iraola, som har opparbeidet seg en høy stjerne i spansk fotball etter å ha ledet Rayo Vallecano til opprykk i 2021 og to historisk sterke resultater i den spanske cupen. I sommer valgte Iraola å gi seg, etter å ha ledet RAYO til en sterk 11. plass i La Liga.

Nå er det klart for toårskontrakt og debut i verdens tøffeste liga. Vi gratulerer!

No posts to display