Chelsea ønsker tysk erstatter

0
563

Chelsea skal ønske å ansette en tyskspråklig manager, ettersom Frank Lampards dager på Stamford Bridge ser ut til å nærme seg slutten, ifølge rapporter.

Lampards menn tapte 2-0 for Leicester City tirsdag kveld med mål fra Wilfried Ndidi og James Maddison. Seieren sendte Brendan Rodgers menn til toppen Premier League.

Krise i London: RB Leipzig-sjef Julian Nagelsmann er favoritt

Med fem poeng bak topp fire når presset øker på Lampard.

Athletic-journalisten Simon Johnson hevdet i går at Lampard kunne få sparken hvis han tapte for Leicester, og nå ser det mørkt ut Chelsea-legenden. Johnson skriver i dag at det nå bare et spørsmål om tid før Lampard er ferdig i på Stamford Bridge. Chelsea tapte i går for femte gang på åtte kamper.

De dårlige resultatene til Lampard har gjort at navn som Thomas Tuchel, Ralph Hasenhuttl, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick og Max Allegri blir nevnt som erstattere.

Siste: Fransk toppscorer på vei til Premier League

Rapporter antyder at Chelsea ønsker å satse tysk når det gjelder klubbens neste manager. Det sies at storkjøpene av tyskerne Kai Havertz og Timo Werner i sommer ska være en av grunnene til at de ser nok en gang ser til Tyskland.

No posts to display