Conte skulle sende Christian Eriksen tilbake til Premier League

0
641
Christian Eriksen

Vi må innrømme at vi syntes litt synd på dansken. En av de virkelig store stjernene hos Pochettino for to sesonger siden, surmulet i flere måneder, ønsket seg bort og valgte til slutt Inter-døra som viste seg å være mot Contes vilje.

Antonio Conte hadde en skikkelig oppvask med Inter Milan etter forrige sesong og valgte å bli. Og Eriksen? Ifølge The Telegraph står Christian Eriksen øverst på lista over spillere som skal ofres for å bringe inn midtbanespilleren Conte ønsker seg mest av alt.

N´Golo Kanté.

Les: ESPN: Store endringer i Jadon Sancho-forhandlingene

The Telegraph hevder Conte har skjøvet Eriksen og Marcelo Brozovic over bordet i bytte mot den franske landslagsspilleren. Ifølge den engelske avisen skal ikke Chelsea helt ha kommet over den høylydte exiten til Conte da han ble bedt om å gi fra seg nøkkelkortet til Stamford Bridge i 2018. Svaret på tilbudet om to-mot-Kanté-byttehandelen ble kontant takket nei til.

Les på Sporten: Christian Eriksen er årets flopp

Betyr dette at Eriksen er «trygg»? Chelsea forventer rundt 640 millioner kroner for å slippe sin Kanté – og ikke noe kokkelimonke. Dette betyr at Inter må selge spillere for å skrape sammen til et skikkelig bud. Eriksen og Brozovic står da utsatt til. En lynrask exit fra San Siro kan derfor fortsatt komme for dansken.

Les på Sporten: Sky Sports: Avtale på plass, Giroud klar for den store overgangen

No posts to display