James Rodriguez: «Jeg var god for seks-syv år siden»

0
773

James Rodriguez sier at han selv hadde et godt nivå for seks-syv år siden, og nå håper colombianeren å finne tilbake til det hos Everton.

Real Madrid sprengte banken i 2014 da klubben kjøpte James Rodriguez fri fra Monaco, etter at den offensive spilleren nettopp hadde strålt i verdensmesterskapet.

Les: Alexis Sanchez: Ønsket å forlate United fra første dag

James Rodriguez ser med glede tilbake på den tiden og han håper han nå kan finne veien tilbake i Premier League-klubben Everton som han nettopp har byttet til.

«Jeg er en spiller som dag for dag vil spille mer og vise kvaliteten min. For seks-syv år siden hadde jeg noe bra. Jeg hadde et godt nivå, og jeg håper at det å komme til Everton bringer det opp igjen.

I fotball må du ha folk ved din side som stoler på deg, så du kan gi ditt beste. I fotball handler det ikke bare om seg selv. Du må ha folk på banen som er med deg. Det er mange faktorer.

Jeg spilte ikke mye forrige sesong i Madrid.

Jeg snakker med Carlo Ancelotti, og jeg synes det er bra for meg å kunne spille igjen,» sa 29-åringen James Rodriguez til Daily Mail.

Les på Popidol: Nå slipper vi mer «Keeping Up With The Kardashians»

Totalt nådde James Rodriguez 125 kamper, 37 mål og 42 assist for Real Madrid.

Fra 2017 til 2019 ble colombianeren lånt ut til Bayern München, hvor den ble til 15 bokser og 20 assistanser i 67 opptredener.

No posts to display