Dårlig nytt for Brentford-fans

0
574
Christian Eriksen

Det har egentlig ligget i kortene at den danske superstjernen, som er på korttidskontrakt med Brentford velger et lag som har en reel sjanse til å spille i Champions League. – Det er et vanskelig valg, han har nemlig et svært godt forhold til Brentford og manager Thomas Frank. Dessuten er han svært takknemlig de tok sjanse på han som første klubb etter hjertestansen i Parken i Danmarks første kamp i sist sommers EM.

Det har gått bedre enn noen kunne forvente, man kan godt si at Brentford, som er i Premier League for første gang blir i øverste divisjon i minst en sesong til på grunn av Christian Eriksen. De ligger på 14 plass før møtet med Manchester United i krise senere i dag og i trygg avstand til nedrykksstreken.

Les: Forsøker seg på en nedbetalingsavtale for Lukaku nå som Haaland og Lewandowski ryker

Der har han vært en stor nøkkelspiller og har så langt vært notert for ett mål og to målgivende pasninger, mens han ble notert for to mål på to landskamper i comebacket på det danske landslaget i mars. – Christian Eriksen hylles av fans og ledelse i Brentford, men når så mange store klubber banker på døren blir det fristende å gå videre.

Det har hovedsakelig gått rykter om at han skal tilbake til Tottenham, klubben han spilte for før han dro til Inter Milan, men også Manchester United og nå Arsenal er nevnt.

Eriksen er også på en kontrakt som går ut til sommeren og kan dermed signere for hvilken som helst klubb 1. juli. Talksport melder at Christian Eriksen har sagt nei takk til forlengelsesforslaget fra Brentford og vil signere for Tottenham eller Arsenal.

Les: Kan bli klart for tidenes mest spektakulære angrepsduo

Med hans fortid i Tottenham ville en overgang til Arsenal vært sensitivt, men det ikke utelukket at det kan skje.

No posts to display