Der kom avskjeden med Manchester United-supporterne

0
218
Gutta i grønt tok avskjeden med supporterne. (foto: Manchester United)

Sesongen nærmer seg en slutt og siste kamp på Old Trafford pleier å være avskjedsarenaen for spillere på vei ut. David de Gea fikk aldri avskjeden og hyllesten han fortjente, denne gangen gjør ikke Manchester United samme tabbe.

Det er noe helt annet for Manchester United fansen nå som Anthony Martial tar farvel, enn hans langslagskamerat Raphael Varanes «farvel». Martial har vært i klubben siden 2015, mens Varane kom på en oppblåst avtale fra Real Madrid for to år siden.

LES: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!

Anthony Martial har fått beskjed om å forlate Old Trafford denne sommeren, hans avtale går ut på dato i sommer. Den franske spissen kom til Manchester United fra Monaco for ni år siden. En rekke klubber er ønsker seg Martial som bare er 28 år gammel, hadde han vært i en klubb som ikke «spiser stjerner» er det en alder som normalt ville gitt han muligheten for en gigantisk overgang.

Det blir en gratis overgang, så langt skal han ønske en retur til fransk fotball, men det er også interesse fra Tyrkia. I fjor var Anthony Martial på blokka til Bayern München som valgte å gå for Harry Kane i en overgang verdt 95 millioner euro fra Tottenham.

Etter gårsdagens 3-2-seier over Newcastle publiserte BBC Match of the Day et bilde av X, der Martial takket publikum, det samme gjorde den franske midtstopperen Raphael Varane.

Denne sesongen har Martial scoret et mål på 13 seriekamper.

SPORTEN: Har sendt en ny delegasjon for å raske med seg fire Premier League stjerner

No posts to display