Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»

0
721
Alexis Mac Allister og Liverpool manager Arne Slot

Nå som Jürgen Klopp slutter etter ni spektakulære år i Liverpool etterlater han seg en spillerstall som er så god som overhodet mulig. I fjor sommer så vi en strøm av nye talenter som enten ble hentet opp eller kjøpt inn samtidig som mange av de gamle traverne gikk videre.

Arne Slot arver et at ungt lag som klar for fremtiden. – Men det blir selvsagt ikke lett.

Les: Der kom avskjeden med Manchester United-supporterne

Det er flere spillere som den nederlandske Feyenoord manageren ønker å hente inn selv, men viktigere det er mange som vil bli med videre og som blir sett på som viktige. Den 25 år gamle argentinske midtbanespilleren Alexis Mac Allister blir sett på som Jürgen Klopps avskjedsgave til Arne Slot.

Real Madrid er sensasjonelt ble koblet med et fantastisk raid for Alexis Mac Allister som vil være umulig for Liverpool å avslå. Det skal nemlig være en utkjøpsklausul i avtalen på 70 millioner euro. – Det sier mye når en pris på nesten en miliard er et varp. «På det åpne markedet» ville prisen vært noen hundre millioner høyere.

Les på Sporten: Italias beste klubb må bla opp 400 millioner euro til mandag

Liverpool kommer likevel til å få en fortjeneste. De hentet Alexis Mac Allister etter å han levrt stort for Brighton og Argentina i VM i fjor sommer for 35 millioner pund. Også det billig på grunn av en utkjøpsklausul.

Ifølge DSports Radio tiltrekker Mac Allister interesse fra Real Madrid. De nylig kronede La Liga-mesterne skal være klare til å fylle opp sin egen midtbane da Luka Modric og Toni Kroos nærmer seg slutten av kontraktene sine.

Det har vært påstander om at Modric og Kroos – to av de beste midtbanespillerne i sin generasjon – kunne bli på nye avtaler. Men når tiden kommer for å utvikle midtbanen deres, kan Real Madrid ha Mac Allister i tankene.

Har avtale frem til 2028

Real Madrid manager Carlo Ancelottis har fulgt nøye med på 25-åringen. – Det er allerede en sterk midtbane på Bernabeu også utover Modric og Kroos. – Med Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Jude Bellingham og flere.

Mac Allister vil trolig gjøre sin 46. Liverpool-kamp i den siste kampen for sesongen (og Jurgen Klopp-æraen) på søndag mot Wolves, men vi tror ikke det blir han eget farvel til klubben også. Alexis Mac Allister trives godt i klubben og hvis han ikke er skuffet over Arne Slot vil han trolig bli på Anfield.

No posts to display