Får kamp om verdens beste spiller

0
585
Manchester City manager Pep Guardiola

Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo bekrefter at klubben er interessert i å signere Lionel Messi siden kontrakten hans med Barcelona utgår til sommeren.

Messi har stått fritt til å forhandle med klubber utenfor Spania siden 1. januar, og kilder fortalte ESPN i desember at PSG undersøkte muligheten til å signere ham.

Transfer-rykter: Barcelona, Juventus og PSG står klare

  • Store spillere som Messi vil alltid være på PSGs liste. Dette er selvfølgelig ikke tiden for å snakke om det eller å drømme om det. Men vi sitter ved klubbenes store bord og følger dette nøye,» sa Leonardo til France Football.
  • Vi har reservert en stol til han, bare i tilfelle. Men fire måneder i fotball er det en evighet, spesielt på dette tidspunktet.

En eventuell overgang vil ha stor økonomisk innvirkning på hva PSG foretar seg ellers – spesielt ettersom klubben prøver å forlenge kontraktene til Kylian Mbappe og Neymar.

LES: Solskjær kliner til

Manchester City har lenge vært favoritter til å hente verdens beste spiller, og gjenforene Messi og Guardiola. Akkurat nå er det PSG som virker å være mest interessert i å få til en overgang. Uansett så vil dette bli årets store transfer-saga!

No posts to display