Første Premier League-manager sparket

0
716
Parker has left the building. (foto: bournemouth, twitter)

Da har første Premier League-manager fått fyken. Denne gangen tok det fire runder før en klubbledelse fikk panikk og trengte en syndebukk – kjapt. Bournemouth rykket opp til verdens tøffeste liga, men har gjort lite av seg på overgangsmarkedet før sesongstart. Scott Parker ledet klubben til en sterk 2-0 seier mot Steven Gerrard og Villa-gjengen i første kamp, men var maks uheldig med trekning av de neste motstanderne.

Manchester City og 4-0 tap, Arsenal og 0-3 tap. Så skulle nykommeren opp mot klubben som forrige sesong helt inn var kandidat til the Quardruple. I Liverpool-kampen forrige helg smalt det skikkelig. Bournemouth ble latterliggjort med 9-0 tap på Anfield, klubbledelsen brukte ikke mange timene på å analysere seg frem til at Parker måtte gå.

LeoVegas: Sjekk boosted odds på kampene til Manchester City, Liverpool og Tottenham

At Bournemouth etter fire kamper fortsatt har Everton, Wolverhampton og Leicester bak seg på tabellen, betød mindre. Vi husker det forrige sesong, da Ole Gunnar Solskjær vaklet, men holdt seg i jobben til Watford og Joshua King bestemte seg for å ydmyke United med 4-1 seier. Etter dette var det slutt.

LeoVegas: Sjekk boosted odds på 5.50 til Leicester – Manchester United

Forrige sesong ble 10 managere i Premier League sparket i løpet av sesongen, inkludert Solskjær, Hodgson, Marcelo Bielsa og Sean Dyche. Etter fire ligarunder er det flere som ligger godt an til å følge Scott Parker. Presset er enormt på den ene som står hovedansvarlig for de sportslige resultatene, frykten for å miste kontakt med rivalene på tabellen – eller enda verre styre rett mot nedrykk – tillater ikke klubbledelsene rundt om på balløya å utvise tålmodighet.

Akkurat nå ser det ut som Brendan Rodgers er i posisjon til å bli neste PL-manager som må gi seg. Leicester-ledelsen og supporterne orker knapt å se på tabellen, der klubben befinner seg desidert nederst med ett poeng på fire kamper.

No posts to display