Fotballforbundet skal stanse «opprøret»

0
222
Gjengjelder lojaliteten. (foto. arsenal, x)

Noen som husker tiden før VAR? Kjefting og smelling på dommere, ville diskusjoner etter kampslutt om hvordan poengene ble stjålet fra klubber etter hårreisende uriktige avgjørelser. Med innføringen av VAR og videodømming, skulle de menneskelige svakhetene fjernes. Med VAR har temperaturen nådd nye høyder i verdens tøffeste liga, der hvert eneste poeng kan bety tittel, billett til spill i europa, ekstra del av Premier League-potten, fortsatt overlevelse i øverste divisjon – eller nedrykk. Det engelske fotballforbundet har sett stormen som er i anmarsj og går hardt ut for å roe opprørerne.

Etter Newcastle-kampen sto Mikel Arteta foran kamera og ga en beskrivelse av hvor mye han skammet seg av å være del av Premier League med VAR-avgjørelser og prosesser som for ham var totalt uforståelige. Arsenal tapte poeng på St. James’ Park, poeng som igjen kan skille The Gunners fra å løfte Premier League-trofeet. Det engelske fotballforbundet har analysert seg gjennom utbruddet til Arteta og flere andre managere denne sesongen og har kommet til konklusjonen om at dette skal stanses.

LES: Italiensk fotballgeni på lista hos Manchester United

Ifølge The Telegraph tipper det engelske fotballforbundet (FA) i retning å straffe klubbene strengere etter kritikk av dommerne. Spesielt Artetas «jeg skammer meg å være del av Premier League»-utbrudd skal ha vært en tankevekker for FA-ledelsen, der Arsenal gikk ut med melding om at de står bak manageren i uttalelsen hans.

Det engelske avisen melder FA nå vil møte representanter for ligaene og managerforeningen for å advare om at det vil komme hardere straff hvis klubber støtter managerne som kritiserer dommerne.

SPORTEN: Erik ten Hag fyller skadebenken med to nye nøkkelspillere

Det engelske fotballforbundet har fortsatt ikke grublet seg ferdig om hvilken straff Arsenal-manageren har gjort seg fortjent til etter Newcastle-kampen.

No posts to display