Italiensk fotballgeni på lista hos Manchester United

0
314
Hadde det også artig hos AC Milan med Zlatan som entertainer. (foto: milan, twitter)

Paolo Maldini har hatt litt av en humpete vei som sportsdirektør hos AC Milan. Gjentatte konflikter med eierne, likevel regissøren bak 2021/22-sesongens Serie A-tittel, så sparken i sommer. At Maldini var genial som fotballspiller, er det få som er uenige i, heller ikke at italieneren kan sine saker ekstremt godt som sportsdirektør. Nå står mannen med de fortsatt tindrende blå øynene på lista til Ratcliffe.

AC Milan og Italia sin legendariske venstreback Paolo Maldini er på listen over aktuelle kandidater over nye sportsdirektører. Manchester Uniteds legendariske manager Sir Alex Ferguson lot seg imponere over Maldini sin styrke og lojalitet overfor sin klubb AC Milan, en egenskap han har rådet Sir Jim Ratcliffe til å se etter når nye spillere og ledere skal ansettes.

LES: Jürgen Klopp er på tredjeplass på listen over de manageren som har sittet lengst i engelsk fotball

Paolo Maldini startet i AC Milan i 1985 og pensjonerte seg fra klubben i 2009. Det var naturlig for han å tre inn i klubben som deleier og inneha flere roller i klubben, blant annet sportsdirektør.

Sir Jim Ratfcliffe er i ferd med å kjøpe seg inn i Manchester United med 25% av Glazer-familien sin pott og ta kontroll over klubbens sportslige operasjoner. Richard Arnold har trukket seg som administrerende direktør, og en erstatter forventes å bli ansatt i løpet av kort tid.

I tillegg til et administrerende direktørskifte, planlegger den britiske milliardæren også å ansette en sportsdirektør. Nå stiller The Telegraph opp navn som er aktuelle for oppdrag.

SPORTEN: Går for signering av en spisstype som minner skummelt mye om Wout Weghorst

Ifølge avisen er det Paul Mitchell (tidligere i Monaco, RB Leipzig, Tottenham), Lee Congerton (Atalanta), Andrea Berta (Atlético Madrid) – og Paolo Maldini.

No posts to display