Fulham marerittet over for Stefan Johansen

0
862
Stefan Johansen

Endelig, etter å ha vært fullstendig frosset ut på et lag hvor han er bedre enn de fleste har Stefan Johansen kommet til en klubb som faktisk vil la han spille. – Det dreier seg om en leieavtale ut sesongen, noe som faktisk er en vinn vinn situasjon.

Under Scott Parker har den tidligere norske landslagskapteinen ikke engang blitt meldt opp til Premier League fotball, noe som er overraskende på et lag som sliter og pr nå ligger og kaver på 18.plass. – Hvis Fulham rykker ned, vil de garantert skaffe seg en ny manager og da blir trolig Stefan Johansen hentet «hjem» og hvis de overlever vil de forte seg og selge nordmannen.

Les: Manchester United får trolig høyreving Gabriel Veron på billigsalg

Nå skal Stefan Johansen spille for klubben som lukter tippekamp mer enn alle andre, den gamle og stolte klubben var det, med mindre man spilte med hjerte alltid lurt å helgardere.

Det er en skam hvordan Fulham har behandlet en av sine viktigste spillere over flere år, i oktober spilte Johansen 90 minutter for Fulham i åttedelsfinalen i ligacupen mot Brentford. Siden den gang har han ikke vært å se for London-klubben. Det er blitt 142 kamper, 21 mål og 23 målgivende pasninger for Johansen siden han ble signert i august 2016.

Les på Sporten: Det er fortsatt en god del penger i fotball

QPR ligger på 17.-plass i Championship, sju poeng over nedrykksstreken.

Johansen startet karrieren i Bodø/Glimt før han gikk videre til Strømsgodset hvor han fikk sitt gjennombrudd. Deretter sto Celtic for tur før Fulham ble neste stoppested i 2016. Siden da har han også et leieopphold i West Bromwich Albion.

No posts to display